MERKEN

PAYOT

Het internationale bekende cosmeticamerk Payot is ontstaan in 1921 uit de buitengewone visie van één vrouw: Nadia Payot. Zij is haar tijd ver vooruit en wordt één van de eerste vrouwelijke artsen van haar generatie. Al snel besluit Nadia Payot haar medische kennis en ervaring in te zetten om bij te dragen aan de schoonheid van vrouwen.

 

Een ontmoeting en vriendschap met prima ballerina Anna Pavlova zorgt ervoor dat zij het belang van verzorging en aandacht van de huid begrijpt. Hoe kan het dat een sportief lichaam door oefeningen er zo jong uitziet, en waarom zou dat niet gelden voor het gezicht? Door deze simpele observatie ontwikkeld de jonge Nadia een exclusieve gelaatsmassage wat een internationale reputatie heeft verworven: Gym Beauté. 

 

Nadia Payot onderscheidde zich en toonde haar gewaagdheid door de haar crèmes te presenteren in een verpakking met de welving van het vrouwelijk lichaam. Vervolgens opent Payot als eerste een spa in Frankrijk. De behandelingen wordt toevertrouwd aan beauty professionals: de beauty therapeuten. Zo is de beauty school uitvonden.

 

Later wordt de legendarische Pate Grise geïntroduceerd, een universeel wondermiddel tegen puistjes en geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Het is nog steeds het bekendste product van Payot. 

 

In 1966 overlijd Nadia, en laat zij haar merk, gewaagd, modern en altijd vooruitstrevend achter. Haar nalatenschap is een tijdloze ode aan schoonheid van lichaam en geest, schriftelijk bekend als PAYOT.

 

 

THE GEL BOTTLE

 

 

The GelBottle Inc heeft in een zeer korte periode wereldwijd al een hoop harten gestolen, en dat is niet voor niets. De gel polish collectie bestaat uit meer dan 360 kleuren, die in één keer dekken en hoog gepigmenteerd zijn. Elke maand wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe innovatieve nagel producten. De GelBottle producten zijn ook nog eens 10 vrij (geen ongewenste ingrediënten), vegan en dierproefvrij. Tijdens de gehele productie is er niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten en zal dit ook nooit gaan doen.

ORLY

 

ORLY is hét merk voor de natuurlijke nagel. Het hippe merk werd in 1975 opgericht door Jeff Pink en is nu al in meer dan 65 landen te verkrijgen. De producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en zijn geschikt voor de verzorging van handen en voeten. 

 

De Orly Breathable is een 4-in-1 nagellak welke zuurstof doorlatend is. Verzorgend door toegevoegde vitamines, base coat, kleur en top coat in één. 

 

De producten behoren tot de Clean Beauty categorie. Deze zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Para benen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de uitgesloten ingrediënten.